Pulsklokke kan være nyttig.

download (77)

Pulsklokker finnes i et veldig stort spekter. Fra de aller enkleste som ikke gjør annet enn å telle pulsslagene til de veldig avanserte som kan tilby en lang rekke tilleggstjenester og som egentlig bare de veldig dedikerte trenings fantastene klare å utnytte maksimalt. Prisene varierer fra noen få hundrelapper til både fire og fem tusen kroner. Derfor er det også på dette området viktig at man har gjort seg opp en mening på forhånd om hvordan klokken skal brukes og hvilket behov den skal dekke. Om man da ikke er den typen som alltid skal ha det siste og det beste, da. Da kan man går rett på øverste hylle og vite at det man kjøper, kan gjøre alt du vil den skal gjøre, pluss litt til.

Ting å tenke på

Man skal også være oppmerksom på en enkelte klokker er utviklet for å ivareta ulike behov knyttet til ulike treningsformer. En klokke utviklet for spinning vil normalt ha annen funksjonalitet enn en klokke som er utviklet for løpetrening. Uansett så er det viktig at remmen som er festet rundt brystet, og som download (77)holder selve pulstelleren på plass, er komfortabel. -Opplever man at den irriterer så skal man ikke nøle med å enten sjekke om man har gjort noe feil, eller rett og slett å bytte den ut. Man får aldri glede av treningen med en ukomfortabel rem rundt brystet.

De fleste vil ha glede av en pulsklokke som gir en muligheten til å stille inn ønsket puls, og at den piper dersom man synker under dette tallet mens man trener. En del pulsklokker viser hastighet, distanse og hvor mange kalorier som forbrennes. Kaloriforbruket vil alltid bare være et anslag, men er likevel ofte en nyttig tilleggsinformasjon. Men ettersom den som andre tillegg koster penger, så er det nok for de fleste den funksjonen som er enklest å droppe.