In Ear ørepropper med veldig bra lyd

download (79)

.De fleste lever aktive liv og krever muligheten til å kunne ta med seg sin musikk eller telefon nesten uansett hvor man er eller hva man gjør. Det stiller krav til at man kan lytte uten å bli forhindret av høytalernes størrelse, vekt eller utførelse. Og det sier seg selv at man ikke vil kompromisse på kvaliteten heller. Dårlig lyd er like irriterende uansett om man befinner seg i skisportet, i bilen eller i musikkværelset hjemme.

Store høreklokker kan være utmerket til sitt bruk, men fordrer stort sett at man sitter stille og lytter. Med andre ord helt uegnet for den som er på farten eller på trening. Derfor er det naturligvis utviklet smarte og bittesmå in ear-ørepropper med trådløs tilkobling som er fullpakket med moderne teknikk og optimerte løsninger som holder mål for selv den mest kresne.

Jaybird har laget en egen tilpasning

Produsenten Jaybird har for eksempel laget en egen tilpasning som kort og godt gir lytteren en renere og klarere lyd som får musikken til å høres bedre ut. Et annet viktig poeng fodownload (79)r ørepropper til slik bruk er at de har en fleksibel passform. De skal rett og slett sitte godt og behagelig og tilpasset den aktivitet man bedriver. Jaybirds produkt har sportsvinger, som låser fast øreproppene når man trener. Slik beholder man den inspirasjonen som musikken gir helt uavhengig av tempo og øvelser. Dessuten har proppene naturligvis fjernkontroll for å administrere anrop og musikk. Selvfølgelig er alt helt svettesikkert slik at du ikke trenger å holde tilbake for ikke å svette. Hvorvidt de kan brukes under vann er vel mer tvilsomt. Det er heller ikke særlig formålstjenlig.

De fleste slike produkter kan brukes med alle Bluetooth kompatible enheter og støtter også normalt paring med flere enheter. Jaybirds produkt for eksempel støtter paring med hele åtte enheter.