iGrill for utmerket resultat

igrill-1

Den mer enn middels teknisk interesserte kokk skaffer seg naturligvis et steketermometer som kan linkes til mobilen. Det er mulig at det finnes ulike varianter aigrill-1v dette, men den varianten som kalles iGrill skal være veldig bra og i henhold til de tester som er gjort, fungerer den aldeles utmerket. iGrill er et digitalt steketermometer med trådløs overføring til telefonen som du kan ha i lomma eller liggende på bordet eller hvor som helt.

En smart videreutvikling

Selve ideen er neppe ny, men dette er en videreutvikling av det kjente konseptet med et display der man kan lese av temperaturen, samt en alarmfunksjon. Forhåndsinnstillinger for forskjellige kjernetemperaturer finner man også på noen enheter.

Overføringen på denne varianten skjer med Bluetooth og rekkevidden er opptil 65 meter, litt avhengig av de lokale omstendighetene. Det innebærer veldig stor grad av fleksibilitet for med en slik rekkevidde kan man jo bevege seg fritt i hele huset selv om selve termometeret måler steken som ligger i grillen ute i haven.

Fiffi detalj

Selve enheten som mottar informasjonen fra termometeret og som sender den videre til telefonen er en boks som er stor nok til å ligge stabilt når selve temperatursonden er tilkoblet. Den kan også stå eller henge i en krok som du vipper ut på baksiden. Selv sonden som måler temperaturen er vinklet og har en ledning på 120 centimeter. En veldig fiffi detalj er at det er innganger for to separate sonder, slik at det går an å måle to forskjellige objekter samtidig. Det er selvfølgelig veldig praktisk, dersom man vil steke både kjøtt og fisk, samtidig i grillen. Eller på komfyren, for den sakens skyld, fordi iGrill naturligvis fungerer utmerket begge steder. Ikke rart at salget av denne praktiske innretningen går strålende. Dette er den perfekte presang til han og henne som liker å lage mat.