De beste aktivitetsmålerne på markedet i dag

shutterstock_244875523

I løpet av de siste årene har aktivitetsmålerne utviklet seg ganske mye. De startet som noen enkle skrittellere, som var populære for omtrent syv år siden, og i dag måler de alt fra kalorier, søvnkvalitet, treningsintensitet, puls og hvor effektivt og lenge du trener. Aktivitetsmålere finnes som pulsklokker, treningsarmbånd og smartarmbånd. Ikke lett å vite forskjellen på de målere som finnes, men det er et ganske glidende skille mellom dem. Men treningsklokker har innebygd GPS, noe ikke vanlige aktivitetsarmbånd har. Armbåndene kan likevel registrere hvor langt og lenge du, for eksempel, løper. Det er inspirerende å få informasjon om hva man gjør når man først har tenkt å trene.

Velge dyrt eller billig?

For de som bare vil telle skrittene i løpet av en dag eller kontrollere pulsen, vil et enkelt aktivitetsarmbånd holde i lange baner. Eksempel: Garmin Vivosmart aktivitetsmåler fungerer som skritteller, distanse, kalorier brukt og holder oversikt over nattesøvnen din. Men vil du ha full kontroll burde du velge en sportsklokke som Garmin Forerunner 920XT. Med innebygd GPS og restitusjonskontroll er den veldig avansert. Den gir teknikkanalyse på løpestilen din ved å måle vertikal bevegelse, antall steg per minutt og hvor lenge foten din har kontakt med bakken. Det finnes mye å velge i. På Tech storm kan du også holde deg oppdatert på teknologiske gadgets og mye annet.

Gi deg selv motivasjon – Bruk aktivitetsmåler til trening

Som sagt er det en jungel der ute som ikke gjør det lett å velge. Men, for de fleste trenger det ikke å være de dyreste modellene som passer deg og din trening. Det man dog burde passe på er å velge noe som lagrer data og kan overføres til nettbrett og mobil, eller at det medfølger en app. De fleste appene er brukervennlige og med vår teknologiske forståelse i dag, tror jeg ingen har vanskeligheter med å bruke aktivitetsmåler. Det vil gjøre alt mye enklere og vil gi deg full kontroll samt motivasjon til å trene.