5 Apple-apper du bør ha

shutterstock_252732631

I dagens samfunn er millioner av mennesker eiere av smarttelefoner, med tilhørende mulighet til å laste ned apper. App-markedet blir bare større og større, og man kan per dags dato velge og vrake blant hundretusener av apper både for iPhone og Android-telefoner. Telefonene har ikke endeløs lagringsplass og man må dermed begrense antall apper man faktisk laster ned. Hvilke man velger å laste ned avhenger selvsagt av hvilke interesser man har, men noen er laget for alle og enhver, og her presenteres fem av dem man bør ha på telefonen sin.

Facebook og Messenger

Med sine over 600 millioner brukere verden over har Facebook tatt menneskeheten med storm. Facebook er et sosialt nettverk hvor man oppretter en profil og kommuniserer med andre. Man har blant annet muligheten til å like, og dermed følge med på, sider man finner interessante, knytte seg til grupper og utveksle private og offentlige meldinger samt dele bilder. Facebook har også en chatteapp, Messenger, hvor man enkelt kan chatte med enkeltpersoner eller grupper man selv eller andre oppretter. Begge appene er helt gratis og kan selvfølgelig lastes ned på smarttelefoner. På techstorm.no kan du lese alt om smarttelefoner og teknologi generelt.

Instagram, snapchat og spotify

Instagram er en foto- og filmdelingsapp med omlag 400 millioner brukere. Her kan man dele bilder og filmsnutter på opptil 60 sekunder, og legge til ulike filtre samt tekst. Man kan følge andre brukere samt like og kommentere bilder og filmer de publiserer. Snapchat er en bildedelingsapp, hvor man sender bilder eller filmer til en egenkontrollert liste med mottakere. Mottakeren får se bildet eller filmen i maks ti sekunder før det forsvinner. Alene i Norge er det 1,5 millioner personer som bruker denne appen. Spotify er verdens mest populære musikkapp. Her hører man musikk og oppretter egne spillelister. Vår topp fem anbefaling er altså: Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat og Spotify.